ortoped4u.co.il

פורום אורטופדים

מנהלי הפורום:
הודעות רלוונטיות מהפורום:
MRI במקום מיפוי עצמות
14/11/2019 09:16 שלום רב, פוחדת ממיפוי עצמות והחומר הרדיו אקטיבי, האם לנגע סקלרוטי באגן אפשר
genu recurvatum
12/03/2020 21:50 לפני שבועיים וחצי נולדה לי בת בניתוח קיסרי. היא היתה במנח עכוז כשרגל אחת יצ
זמן שצריך לעבור בין בדיקה מקרינה אחת לבין אחרת
11/09/2019 09:20 כמה זמן צריך לעבור בין בדיקת מיפוי עצמות בשיטת SPEC לבין בדיקות מקרינות אחר
אשמח לקבל תשובה
05/05/2020 19:14 שלום וברכה לפני שבוע עברתי ניתוח אורתוסקפיה בברך שמאל לצערי התגלה לי קרע במ
כניסה לפורום

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!
לא מצאתם עסקים מתאימים בתחום
אורטופדים מומלצים בזכרון יעקב ?
השאירו לנו את הפרטים שלכם וננסה להתאים לכם
עסק מומלץ בתחום שיספק לכם את השירות הטוב ביותר.



שאלות ותשובות בתחום אורטופדים

 עקרונית האורטופד צודק. שום טיפול אחר לא יועיל. אבל לפני שנגשים לניתוח חייבים לערוך ברור נוירולוגי כדי לשלול סיבה עצבית (נדירה אבל קיימת) לתופעה.   התשובה ניתנה על ידי ד"ר אלן ענר - אורטופד ילדים, מנהל מחלקת אורטופדיית ילדים בבית חולים וולפסון בחולון. 
על פי הממצאים בmri  יש מגוון בעיות בגב. ראשית יש להחליט איזו מכל אלה גורמת לכאבים. באופן כללי אפשר לומר שכאבים שאינם משתפרים שנה , הסיכוי שישתפרו בהמשך  הוא לא גדול. למרות כך, עדיין יש שאלה האם הכאב מצדיק ניתוח. התשובה תלויה בסוג הכאב, עוצמתו , ובסוג הניתוח הבא לפתור את בעיית הכאב, וזאת שלא יהי מצב בו הניתוח יותר מסוכן..
Copyright © 2020 ortoped4u.co.il כל הזכויות שמורות
אתר אורטופדים מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מהתחום של אורטופדיה
רוצים לקבל פניות מאורטופדים מומלצים?
אנחנו עובדים עם אורטופדים מובילים ומומלצים בישראל - השאירו פרטים ונדאג להפנות אליכם את הטובים ביותר

שם מלא:
טלפון:
אימייל:
יישוב:
אנחנו לא נשלח אליך SPAM לאימייל, המספר יעבור לספקים מומלצים בלבד!